Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

4+1 érv a képregények mellet ha nyelvet tanulnál

4+1 érv a képregények mellet ha nyelvet tanulnál
Ha te is azok közé tartozol, akiknek egyre jobban tetszenek a képregények, van valamink a számodra amit imádni fogsz!

A képregényolvasás a 21. században éli reneszánszát. A képregényhősöket felsorakoztató blockbuster filmek és sorozatok évről évre tarolnak és egyre több embert ragad magával ez a varázslatos világ.

Ha te is azok közé tartozol akiknek egyre jobban tetszenek a képregények, van valamink a számodra amit imádni fogsz! Egyébként is, ne a papírért tanulj, hanem a nyelvtudásért!

PONS Angol képregény nyelvtanfolyam kezdőknek    

A kezdőknek és újrakezdőknek íródott PONS képregény nyelvtanfolyamok, vonzóan könnyed módon élnek a képek erejével, gyakorlatban is bizonyítva számos tanuláspszichológiai kutatás azon felismerését, hogy a comic-műfaj milyen erővel képes támogatni a nyelvtanulás hatékonyságát.

Íme most 4+1 nyomós érv, hogy miért válaszd Te is a PONS népszerű képregényeit:

1. A vizuális tanulás hatására számtalan információt vagyunk képesek a másodperc tört része alatt dekódolni, kiváltképp így működik ez a nyelvtanulás területén is.

2. A popkultúra műfaját képző képregényeket mindenki gyermeki szenvedéllyel szereti olvasni, legyen szó akár iskolás fialatokról, akár dolgozó felnőttekről.

3. A kreatívan rajzolt képek segítenek felismerni a kontextust, és megérteni a történetet, a szóbuborékokban található szövegek pedig fejlesztik a szókincsed.

4. Tanulási keretet mindig egy frappáns, rövid dialógusokra épülő vicces történet ad, így az olvasó észrevétlenül sajátíthatja el a hétköznapi beszéd nyelvezetét.

+1 A részletes nyelvtani magyarázatok, szókincs- és feladatgyűjtemények leckénként mind gazdagon illusztrált oldalakon közvetítenek tudást, a vizualizált tényanyag pedig gyors és egyszerű haladást garantál.

Tanulj angolul könnyedén a PONS képregényeivel!

Tartalomhoz tartozó címkék: angol német olvasmány szókincs