Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

A legjobb krimik angolul egy kötetben

- 2021. 03. 19. 04:00:00
A legjobb krimik angolul egy kötetben

Válogatás a legjobb bűnügyi történetekből. 15 rövid krimi angolul tanulóknak

Képzeld el a szitut: ösztöndíj-kiegészítésként ülsz egy bíróságon, hallgatod a leghajmeresztőbb történeteket, és csak jegyzetelsz, jegyzetelsz … Pontosan így történt Dominic Butlerrel, aki egyetemi évei alatt a sheffieldi büntető bíróságon fogalmazóként dolgozott. 

Kell ennél jobb hely egy angol szakos, kezdő krimi írónak? Ettől fogva már csak a képzeletére volt bízva, hogy a világban hová helyezi el az eseményeket, hogyan kanyarítja, fejezi be a történeteket. 

Mindezeket magad is megtapasztalhatod, ha kezedbe veszed az utóbbi években megjelent bűnügyi történeteink válogatását: a 15 legizgalmasabb krimit a Best Of Crime Stories kötetben találod meg.

 

A legjobb krimik angolul egy kötetben

 

A legizgalmasabb krimik egy kötetben

A történetek nyelvi szintjét egyre nehezedő sorba rendeztük. Így egyszerre ismételheted át a már ismert kifejezéseket, és a szókincsedet is bővítheted. Apropó, szavak! A nehezebb szavak fordítását minden oldalon a lábjegyzetben olvashatod, a betűrendes szószedetben pedig még egyszer utánanézhetsz minden szónak.

 

PONS Best of Crime Stories - A legjobb krimik angolul egy kötetben

 

Kosárba

Dominic Butler fantáziája valóban nem ismer határokat: a történetek az angol nyelvű világ legváltozatosabb helyszínein játszódnak. Eljuthatunk vele az új-zélandi szigetvilágtól kezdve az ausztrál sivatagon, a skót felföldön át New York és London forgatagáig. A történetek végén azt is elolvashatod, hogy mit érdemes tudni a sztorik helyszíneiről, az egyes színtereket térképen is nyomon követheted.

És hogy tökéletes legyen a nyelvtanulás élménye, a krimik teljes átélése: a kellemes borzongás-t a letölthető, anyanyelvi hanganyag biztosítja. Garantáljuk, hogy nem fogsz unatkozni: hallhatsz minden neszt, sikolyt, lövést … (és közben persze a legjobb szófordulatokat sajátíthatod el!)

 

 

A krimik szerelmese vagy?

Akkor lépj be Dominic Butler izgalmas világába!