Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Beszélj úgy, mint egy igazi angol, és legyél a laza társalgás mestere!

Beszélj úgy, mint egy igazi angol, és legyél a laza társalgás mestere!
Ébreszd fel a benned rejtőző angolt! A PONS Don’t get me wrong és Shake a leg kötetünkben 1000 gyakori szófordulatot és kifejezést gyűjtöttünk össze, amely a köznyelvi nyelvhasználattól egészen a választékos beszédig kalauzol titeket az angolnyelv-tanulásban. Get ready?
Hiánypótló műveket dobtunk piacra a magyar olvasók nagy-nagy örömére! A Don’t get me wrong és Shake a leg kötetek nem kevesebbre vállalkoznak: hozzásegítenek a magabiztos angol beszédkészség elsajátításához és ahhoz a felemelő érzéshez, amikor Te is lehetsz over the moon!
Beszélj úgy, mint egy igazi angol - PONS Don’t get me wrong

A main goal a laza társalgás

Ismerős az érzés, amikor fejben tökéletesen tudod, hogy mit szeretnél elmondani angolul, de úgy érzed, hogy az eddig tanult ismereteid (nyelvtan és szókincs) nem elegendők ahhoz, hogy természetesen tudd kifejezni magad?

Beszélj úgy, mint egy igazi angol - PONS Don’t get me wrong

Bizony, hát pontosan ezért szerkesztettük egy könyvbe a verbális kommunikációt közvetlenné és lazává varázsoló szófordulatok (pl. „le van nyűgözve” vagy „madarat lehet vele fogatni”) és szólások/közmondások (pl. „nincs ki mind a négy kereke”) angol megfelelőit, melyek használatával valóban úgy beszélhetsz, mint egy native angol! Egyébként is, ne a papírért tanulj, hanem a nyelvtudásért!

 

70 témával around da world

 

A PONS Don’t get me wrong és PONS Shake a leg önálló nyelvtanulást segítő könyv közel 70 témában adja a kezedbe az összes olyan kifejezést, amellyel immár hiteles és választékos angolsággal fejezheted ki magad!  

Te mennyire ismered az angol szlenget? TÖLTSD KI tesztünket!

Beszélj úgy mint egy igazi angol!  

Rendeld meg a Don't get me wrong és Shake a leg című köteteinket!

  
Tartalomhoz tartozó címkék: angol szókincs