Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hogyan és hol tanulhatsz oroszul online?

Hogyan és hol tanulhatsz oroszul online?
Egyre többen érdeklődnek az orosz nyelv iránt. Összeszegyűjtöttünk néhány weboldalt, ami segít elsajátítani az alapokat vagy az újrakezdőknek felfrissíteni a tanultakat.

Russian Lessons.net

Egészen az alapoktól tanulhatsz. Az ábécétől, az alap szókincsen át ismerkedhetsz az orosz nyelvvel. RussianLessons.net-en találsz fórumot is, ahol a többi diákkal és orosz anyanyelvűekkel is beszélgethetsz. Ugyanakkor találhatsz könyvajánlókat és más hasznos információkat Oroszországról.

 

 

Russian for free

Megtanulhatsz olvasni és beszélni is a RussianForFree.com oldal segítségével. Kezdő szinttől a leckék segítségével eljuthatsz a közészintig is. Videók és játékos feladatok, nyelvtani táblázatok segítenek a nyelv begyakorlásában.

 

 

Loecsen.com

Akinek problémát jelent az angol nyelv, annak is akad megoldás. A Loecsen.com oldalon magyar nyelven szerepel az ábécé és a legalapvetőbb kifejezések. Inkább kezdő vagy újrakezdő nyelvtanulóknak ajánljuk.

 

 

Ha úgy döntöttél komolyabban is érdekel az orosz nyelv: A PONS nyelvkönyveivel és tanfolyamaival önállóan is eljutsz a kezdő szinttől egészen a középfokig!

Tartalomhoz tartozó címkék: szókincs tanulás