Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Hozzon nyelvtanulást a Mikulás!

Hozzon nyelvtanulást a Mikulás!
Nem csak Karácsonyra!

Mit hozzon gyerekeinknek a Mikulás?

A csoki, mogyoró és alma mellé csempésszük be a zsákba a PONS két kölyökkrimijét is! Nem kell aggódni, ez nem olyan, mint „hasznos” zoknit vagy papucsot ajándékozni karácsonyra, sokkal inkább a „csemege” lesz gyermekeinknek. Azzal együtt, hogy nyomozni nemcsak nyáron lehet!

A kétnyelvű olvasmányok titka, hogy először csak néhány angol szó lopakodik észrevétlenül a magyar mondatokba, azután a párbeszédekbe rejtve jelenik meg egy-egy angol válaszmondat. A történetek azonban annyira izgalmasak és magával ragadóak, hogy a végén észre sem vesszük, hogy magyarul vagy angolul olvasunk.

A mondatok és kifejezések egyszerűek, hiszen gyerekeknek szólnak, azonban mégsem „lebutítottak” – az arányokat tökéletesen eltalálta a szerző.

Vigyázat, izgalmas! Szigorúan csak tíz éven felülieknek!

 

Lepd meg magad Mikulásra egy laza, könnyed PONS-könyvvel!

A PONS-Mikulás zsákjában a „nagyobbak” is találnak kedvükre valót:

Közvéleménykutatásunk szerint az egyik legnépszerűbb kiadványunk a PONS Nyelvi fejtörők ANGOL. Szerinted is? Nem véletlenül. Játék és játék, 12 féle formában és három nehézségi szinten – mindösszesen 187 angol nyelvi rejtvényt tartalmaz a játékos nyelvtanuláshoz kiválóan alkalmas kiadvány. A szavak bevésését külön segíti, hogy az egyes rejtvények témakörök szerint csoportosítva gyakoroltatják a szavakat. Ajánljuk azoknak a kezdő és haladó angolosoknak, akik szeretik a rejtvényeket, fejtörőket, és egyszerre a nyelvtudásukat is frissítenék. Minden lap hátoldalán azonnal ott találod a megoldásokat, amelyekhez fűzött hasznos és érdekes (magyar nyelvű) információk, tippek még élvezetesebbé teszik a tanulást. 

 

Hoztunk nektek néhány oldalt is belőle, hogy megismerjétek kiadványunkat:

 

Válogassatok kedvetekre a PONS kiadványai közül akár Mikulásra, akár karácsonyra is!

Tartalomhoz tartozó címkék: angol