Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Így tanul a lusta ember nyelveket

Így tanul a lusta ember nyelveket
Nagyon el vagy foglalva, és nincs időd a nyelvtanulásra? Tanulj egy új és laza módszerrel nyelveket, amit most hipermodern dizájnban szerkesztettünk meg!    

A PONS Nyelvkönyv lustáknak kötet célja ugyancsak az önálló nyelvtanulás, ezúttal viszont a merev módszertani kereteken kívül megy végbe a tanulás, hiszen a könyvek főszereplői olyan érdekes helyzetekbe és szituációkba keverednek, hogy az ámulattól hirtelen el is felejtjük, hogy mi közben idegen nyelvet tanulunk.  

 

  

Nyelvkönyv lustáknak német

 

Az izgalmas és szellemes sztorik böngészésével és a kreatív gyakorlatok elvégzésével egy olyan elvarázsolt világba kerülsz, ahol számos új dolgot fedezhetsz fel a nyelvtanulással kapcsolatban, ezzel pedig javíthatod az olvasáskészséged és a hallásértésed is.  

 

     

Nyelvkönyv lustáknak német

 

A megoldásokat és a fordításokat mindig az oldalak aljára szerkesztettük, persze fejjel lefelé, hogy segítő kezet nyújtsunk neked, ha véletlen elakadnál. Mindezt pedig azzal fejeljük meg, hogy extra letölthető hanganyagot adunk a könyv használatához.  

 

Tanulj gyorsan szellemes sztorik és kreatív gyakorlatok segítségével!