Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Napi 15 perc és penge leszel nyelvből

Napi 15 perc és penge leszel nyelvből

Mindenhonnan ezt hallod: „csak napi 15 percet kell rászánnod, és megvan a tökéletes nyelvtudás”. El is kezdted januárban, de már a harmadik nap elvérzett a rendszeres magolás? 

A gyors nyelvtanulás nem lehetetlen, és nem is kell feltétlenül tanfolyamra járni hozzá. Csak figyelj!

 

Szeresd és tanulj rendszeresen könnyedén

Sokat segíthet, ha mindennapjaid részévé tudod tenni a nyelvtanulást. Persze jöhetnek a kifogások, mint az időhiány, a könyvek unalmasak, a különórák nagyon drágák. 

Ma már számtalan módszert alkalmazhatsz egy új nyelv elsajátítására, vagy a már meglévő ismereteid bővítésére. Leginkább önismeret kérdése, hogy megtaláld a hozzád leginkább passzoló módszert, és az elköteleződés könnyebben menjen. Van egy lehetőség, ami biztosan tetszeni fog, és csak napi 15 percedbe kerül. 

 

 

Elegendő napi 15 perc a trónidődből, és penge leszel nyelvből


A PONS Szerkesztőségben megtaláltuk neked azt a 15 percet, amit garantáltan nem hagysz ki: ugye te is elhúzódsz egy félreeső helységbe naponta mondjuk 3-4-szer? Igen, ez az a hely, ahová a király is gyalog jár. És ha már felülsz a trónra, magaddal viheted legújabb nyelvkönyvünket, a PONS Angolul a trónon-t.

 

Több mint 135 izgalmas feladat, szórakoztató sztori és kreatív fejtörő vár, hogy a napi trónidőd a lehető leghasznosabban tölthesd el!

 

 

Ha angolul, franciául, olaszul vagy spanyolul tanulnál, a trónon sorozatunkban mindegyik nyelvet megtalálod.

 

Tanulj gyorsan! TRÓNRA FEL!