Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Olasz Nyelvtanfolyam Online + Extrák

29.990 Ft
Menny.:db

Ismerd meg az Olasz online nyelvtanfolyam + EXTRÁT! Új funkciókkal bővült online nyelvtanfolyamunk, hogy még egyszerűbb és hatékonyabb legyen az online nyelvtanulás. Kiejtés-, helyesírás- és beszédértés-gyakorlás egy online nyelvtanfolyamban!

1 éves hozzáféréssel.

Nem értékelt
Cikkszám: SZOL00831
Gyártó: PONS
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A PONS-nál új szintre emeltük az online nyelvtanulást! Az Olasz nyelvtanfolyam online + EXTRÁK olyan új, egyedi és interaktív funkciókkal bővítette ki alap olasz online nyelvtanfolyamunkat, amellyel egyszerűbb és hatékonyabb lesz az online olasz nyelvtanulás, így még könnyebben tudsz önállóan alap olasz nyelvtudást szerezni. 

Ismerd meg most az online olasz nyelvtanfolyam EXTRA funkcióit!

1. Kiejtésgyakorló EXTRA

Bizonytalan vagy a kiejtésedben? Az Olasz nyelvtanfolyam online + EXTRÁK vadonatúj funkciójával könnyedén megtudhatod, hogy jól ejted-e ki a szavakat. Csak olvasd fel a szöveget ezeknél a feladatoknál, és a program azonnal visszajelzést küld az olasz kiejtésedről, ráadásul bármennyiszer próbálkozhatsz, ezzel a kiejtés gyakorlással pedig egyre magabiztosabb lesz a nyelvtudásod. Az online olasz nyelvtanfolyam során több mint 600 szót és mondatot gyakorolhatsz ezzel a módszerrel.

2. Helyesírás-gyakorló EXTRA

Egy új nyelv tanulásánál sokszor nehéz megtanulni a szavak helyesírását, azonban az Olasz nyelvtanfolyam online + EXTRÁK egy olyan funkciót is tartalmaz, amellyel könnyedén rögzül a szavak helyesírása. Nem kell mást tenned, mint meghallgatnod a példamondatokat, majd megpróbálnod helyesen leírni őket. A program azonnal kiértékeli a válaszod, észleli a hibákat, majd javaslatokat tesz a helyes megoldásokra, így azonnal látod, hogy miben kell fejlődnöd. Helyesírásgyakorlás nem volt még ennél egyszerűbb!

3. Beszédértés-gyakorló EXTRA

Félsz, hogy nehezen érted majd meg, amikor olaszul szólnak hozzád? Fejlesztenéd a beszédértésed? Az Olasz nyelvtanfolyam online + EXTRÁK beszédértés-gyakorló funkciója lehetővé teszi a hallás utáni értés gyakorlását azáltal, hogy normál és lassított sebességgel játszik le hanganyagokat, a feladat pedig szöveges formában kéri vissza az elhangzottakat. Ennek a funkciónak a segítségével jobban megérted majd az olasz nyelvű beszédet, illetve javíthatod a beszédkészségedet is.

Mit tartalmaz az Olasz nyelvtanfolyam online + EXTRÁK?

Az Olasz nyelvtanfolyam online + EXTRÁK tartalmaz mindent, amit az alap online nyelvtanfolyamunk is. Továbbra is a PONS vizuális módszerével tanulhatsz interaktív módon olaszul kezdő szinten (A2) a saját tempódban, elég hozzá egy számítógép, egy mobil vagy egy tablet.

Ezt tartalmazza az online tananyag:

 • EXTRA: Kiejtésgyakorló funkció
 • EXTRA: Helyesírás-gyakorló funkció
 • EXTRA: Beszédértés-gyakorló funkció
 • 18 nyelvi modul
 • Közel 1.000 új olasz szó
 • Több mint 200 kreatív interaktív gyakorlat
 • 18 élőnyelvi párbeszéd
 • 2 tudásfelmérő és 1 záróteszt
 • Memorizálást támogató színrendszer
 • Prezentációs nyelvtani egységek
 • Kulturális érdekességek Nagy-Britanniáról
 • 1 éves hozzáférés

Tetszik? Szeretnél az A2-es nyelvi szintre eljutni olaszból? Ne habozz tovább!

Hogy működik az online olasz nyelvtanfolyam?

1. Rendeld meg az olasz Nyelvtanfolyam Online + EXTRÁKAT!  Kosárba

2. A megrendelés bankkártyás kifizetése után maximum 15 perccel egy e-mailben elküldjük a belépéshez szükséges adatokat a raabeklettonline.hu oldalhoz, a tananyagot itt éred el. Ha korábban már regisztráltál, csak lépj be és kattints a kurzus indítására.

3. Az online tananyagot a megvásárlástól számított 1 évig éred el! 

 • Figyelem: banki átutalással történő fizetés esetén ez a folyamat 1-2 munkanapot igényel. 
 • FONTOS! A tananyagot nem a PONS oldalán keresztül, hanem a raabeklettonline.hu oldalon az e-mailben küldött belépési adatokkal éred el.

Paraméterek

Brand: PONS
Nyelvi szint: Kezdőknek, újrakezdőknek
Kiadás éve 2023
Nyelv Olasz
Termékcsoport PONS önálló nyelvtanulás
Termékjelleg Online nyelvtanulás
Terjedelem 18 modul

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Tartalom (modulok)

Tartalom (modulok)

PONS Olasz Nyelvtanfolyam Online - Modulok