Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.
2.490 Ft 2.117 Ft
15%
Menny.:db

PONS Igék és igeidők gyakorlása Angol

2.490 Ft 2.117 Ft
15%
Menny.:db

A PONS Igék és igeidők gyakorlása ANGOL segítéségével kis lépésekben haladva fejlesztheted, megerősítheted vagy frissítheted az angoltudásodat, nyelvtani ismereteidet. Ezen felül kiegészítő magyarázatokat találsz azokhoz a részekhez, amiket éppen gyakorolni szeretnél. A gyakorlatokat nyelvtani témák szerint válogattuk össze, hogy kiválaszthasd, amire leginkább szükséged van.

Nem értékelt
Cikkszám: 9789635780235
Gyártó: PONS
Várható szállítás: 2021. szeptember 22.

Leírás

Az angol tanulók réme a sok vonzatos ige és az igeidők útvesztője. E két kényes területet gyakorolhatod a két részből álló gyűjteménnyel.

Az 1. rész az igealakok képzésével foglalkozik – itt az igék helyes ragozását ismételheted át, illetve azt, hogy hogyan lehet bizonyos igei szerkezeteket és igeidőket helyesen képezni.

A 2. rész témája az ige a mondatban. A fejezetben azt gyakorolhatod, hogy hogyan kell használni az igét a mondaton belül, és hogyan válaszd ki a helyes igeidőt.

A feladatokat nyelvtani témák szerint válogattuk össze, amelyekhez három nehézségi szint áll rendelkezésedre. Minden fejezet elején egy bevezető oldalt találsz, ahol az adott téma legfontosabb alapvetéseit gyűjtöttük össze, és ezeket számos példamondattal szemléltettük. Ugyanitt nézhetsz utána a szabályoknak is, ha gondjaid adódnának a feladatok megoldásával.

A megoldásokat természetesen megtalálod a könyv végén.

Paraméterek

Brand: PONS
Nyelvi szint: Kezdőktől a haladókig
Kiadás éve 2021
Sorozat Nyelvtan röviden és érthetően
Méretek 16,3 x 22,9 cm
Súly 259 g
Termékcsoport PONS önálló nyelvtanulás
Terjedelem 144 oldal
Nyelvi Szint A1, A2, B1
Nyelv Angol
Szerző Christina Cott
Terméktípus Nyelvtan

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

További információk és letölthető anyagok

Lapozzon bele


Letölthető tartalomjegyzék

Tartalomjegyzék