Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.
3.990 Ft 3.392 Ft
15%
Az akció időtartama: 2020. 12. 14. -
Menny.:db

PONS Nyelvtan 3 lépésben Olasz

3.990 Ft 3.392 Ft
15%
Az akció időtartama: 2020. 12. 14. -
Menny.:db
Felfedezés, megértés, gyakorlás
Nem értékelt
Cikkszám: 9786155258275
Gyártó: PONS
Várható szállítás: 2022. január 25.
Termék címkék:
három lépés nyelvtan olasz

Leírás

Ajánljuk azoknak a kezdő és haladó olasz nyelvet tanulóknak, akik szeretnék átismételni és rendszerezni a nyelvtani témaköröket és szeretnének felkészülni a nyelvvizsgára.

A nyelvtanulás területén évek óta sikeres PONS márka mottója: Nyelvek könnyedén. A mottót hitelesen követő Nyelvtan 3 lépésben Angol nyelvkönyv a Felfedezés-megértés-gyakorlás horizonton rendre arra biztatja az Olvasókat, hogy: Legyen élmény a nyelvtanulás!   

A Nyelvtan 3 lépésben című könyv alap- és középfokon segít abban, hogy önállóan, tankönyv, tanfolyam, vagy kurzuskönyv kiegészítéseként átlátható, praktikus, és szemléletes nyelvtani útmutatásokat kaphassunk. A nyelvtankönyv természetesen kiválóan alkalmas nyelvvizsgára való felkészülésre, továbbá az egyes nyelvtani témakörök rendszerezésére is. 

A nyelvtanhoz közelítés új formájaként az egyes fejezetek rövid párbeszéddel kezdődnek, hogy az adott jelenséget az élő, természetes nyelvhasználatba ágyazva is láthassuk. Könnyen érthető szabályok, áttekinthető táblázatok, mindennapi életből vett példák teszik élvezetessé a tanulást. Az egyes fejezetek végén található feladatok (és megoldásuk) segítségével begyakorolhatjuk a már megtanult elméletet. Az oldalak szélén pedig kiegészítő magyarázatok, tanulási tippek, kivételek és gyakori hibalehetőségekre utalások adnak további támogatást a hatékony ismeretszerzéshez.      

Paraméterek

Brand: PONS
Nyelvi szint: Kezdőktől a haladókig
Kiadás éve 2013
Sorozat Nyelvtan 3 lépésben
Súly 450 g
Nyelv Olasz
Nyelvi Szint A1, A2, B1, B2
Termékcsoport Készségfejlesztő
Termékjelleg Nyelvtan

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Lapozz bele!