Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Spanyol nyelvkönyvek hozzád igazítva!

Spanyol nyelvkönyvek hozzád igazítva!
Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy csak a legritkább esetben sikerül az erőforrásainkat ügyesen beosztani. Mit tegyél, hogy a kezdeti eltökéltség megmaradjon és gyorsan sikereket érj el?

Ha nekivágsz a nyelvtanulásnak és optimálisak a körülmények, azaz kellően motivált és eltökélt vagy, akkor gratulálok, az első lépést megtetted a siker felé.  Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy csak a legritkább esetben sikerül az erőforrásainkat ügyesen beosztani. Mit tegyél, hogy a kezdeti eltökéltség megmaradjon és gyorsan sikereket érj el?

Van egy jó hírünk, sokkal rövidebb idő alatt elérheted a célodat mint gondolnád, csak megfelelő módszert kell választanod!

 

Nyelvtan egyszerűen

PONS Nyelvtan sikerkönyvei alap- és középfokon segítenek abban, hogy önállóan, átlátható, praktikus, és szemléletes módon sajátítsd el a nyelvtani tudnivalókat. Ezek a strukturált nyelvtankönyvek természetesen kiválóan alkalmasak a nyelvvizsgára való felkészülésre, és az egyes nyelvtani témakörök rendszerezésére is.

Könnyen érthető szabályok, áttekinthető táblázatok, mindennapi életből vett példák teszik élvezetessé a tanulást. A kiadványban szereplő feladatok (és megoldásuk) segítségével begyakorolhatjuk a már megtanult elméletet. Mindemellett pedig kiegészítő magyarázatok, tanulási tippek, kivételek és gyakori hibalehetőségekre utalások adnak további támogatást a hatékony ismeretszerzéshez.

Teszteld a nyelvtani tudásod! Jöhet egy kvíz?

 

 

Tetszett? Akkor próbáld ki a Pons Nyelvtani sikerkönyveit: 

 

   

 Szórakoztató szótanulás szótár nélkül

A PONS-szókártyák legnagyobb előnye, hogy hatékonyan a lényegre irányítják a figyelmedet és kötetlenül tanulhatsz velük, ami igazi kincs a mai loholó világunkban.

  Ha többször érezted, hogy hiába töltesz időt vele, a szavak egyszerűen nem ragadnak meg, akkor jó ha tudod, hogy  

Elég napi 10 perc a széles szókincsért

A PONS Szókártyákat praktikus kis méretüknek köszönhetően vihetjük magunkkal a táskánkban vagy akár a zsebünkben, így tanulhatjuk őket…  
  • a reggeli kávénk fogyasztása közben;
  • utazáskor a buszon, vonaton, metrón;
  • elalvás előtt az ágyunkban.

5 perces szókincs teszt:

Ezeket a PONS spanyol kiadványokat ajánljuk Neked szókincsed és tudásod megszerzéséhez vagy felfrissítéséhez:

       

Nyelvtanfolyamok önálló nyelvtanuláshoz

A megfelelő könyvvel ma már otthon, tanár nélkül is elsajátíthatsz szinte bármilyen idegen nyelvet.   A PONS Nyelvtanfolyamok segítségével  lépésről lépésre, fejezetről fejezetre jön meg a kedved a nyelvtanuláshoz. A párbeszédek vagy történetek segítségével könnyebben rögzülnek az eddig ismeretlen, új szavak. A nyelvtant lépésről lépésre, könnyen érthető magyarázatok révén tanulhatod meg. Jól hangzik?   A könyvben szereplő írásos feladatok, és a hanganyagban lévő beszédgyakorlatok hatékonyan segítenek megszilárdítani szókincsed és nyelvtani ismereteidet.    

Tanulj könnyedén önállóan a Pons nyelvtanfolyamaival:

    

 

Tartalomhoz tartozó címkék: nyelvtanfolyam szókincs tanulás