Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Tényleg a francia a legnehezebben tanulható nyelv? Szerintünk nem!

Tényleg a francia a legnehezebben tanulható nyelv? Szerintünk nem!
Azt mondják, hogy a francia az egyik legnehezebben tanulható nyelv. Szerintünk megéri tanulni és nem is olyan nehéz mint gondolod. Létezik olyan módszer, amivel könnyedén és gyorsan tanulhatsz.

Praktikussága miatt választjuk az angolt és a németet. Viszont szépsége miatt választhatjuk az olaszt, spanyolt vagy franciát. 

Kinek a pap, kinek a papné, de mindenképpen remek döntés, ha a francia nyelv elsajátítása mellett voksolsz. A tudatos döntés mellett nagy szerepet kapnak az érzelmek. Ha működik a kémia, és eleve vonz egy másik nemzet és annak a nyelve, akkor érdemes minél hamarabb belevágni a tanulásba. 

Az biztos, sokkal könnyebben fog menni a tanulás, ha a választott idegen nyelv szimpatikus a számodra.

 

 

A franciát neked találták ki mert: 

 • Tudtad? A nyelvet több, mint 200 millióan beszélik a világon, ha nem is anyanyelvi szinten!
   
 • Vetődj a Föld bármely szegletébe, szinte mindenhol találsz közösségeket, akik ha nem is anyanyelvi szinten, de beszélnek franciául. 
   
 • A diplomácia egyik alap nyelve.
   
 • Az egyik legdallamosabb, legjellegzetesebb nyelv, nem véletlenül titulálják a szerelem nyelveként.


   

Franciául tudni 3 hónap alatt! Jól hangzik?

 

Becsüljük az elhatározásodat, hogy belevágsz a tanulásba. Nem hagyunk magadra! A szerkesztőségben eldöntöttük, hogy megkönnyítjük számodra ennek a gyönyörű nyelvnek az elsajátítását.

A PONS FRANCIA Nyelvtanfolyam kezdőknek tökéletes választás. Tapasztalni fogod, hogy három hónap alatt a francia nyelvben való jártasságod, „nyelvi biztonságérzeted”  könnyedén,  magolás nélkül,  lépésről lépésre, leckéről leckére növekszik majd. 

 

 

A 40 jól strukturált és változatos lecke folyamán a figyelmedet a folytatásos kerettörténet és a színes grafikák tartják ébren. A feladatok, nyelvtani magyarázatok, tanulási tippek és a hallás utáni gyakorlatok segítségével sikerülni fog a nagy elhatározásod: önállóan megtanulsz franciául!

 

 

Még mindig félsz a francia nyelvtől?  Ugye hogy nem!

Ne vacakolj, kezdő tanfolyamunkkal vágj bele a tanulásba!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: nyelvtanfolyam szókincs tanulás