Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

PONS Angol Nyelvtanfolyam Online

19.990 Ft
Menny.:db

Online angol nyelvtanfolyam a PONS vizuális módszertanával. Nyelvkönyvünk most már digitális tananyag formájában is elérhető. Több, mint 200 interaktív gyakorlat, tesztek, élőnyelvi hanganyagok digitális formában. Fedezd fel a nyelvtanulás legújabb formáját!

1 éves hozzáféréssel.

Már napi pár perccel is gyors és látványos fejlődést érhetsz el.

Nem értékelt
Cikkszám: SZOL00765
Gyártó: PONS
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A PONS könyvmárka védjegyének számító „Nyelvek könnyedén”-mottót új dimenzióba helyeztük, ezért a digitális nyelvtanulás irányába indultunk el. A frissen piacra dobott PONS Angol Nyelvtanfolyam Online alapja a korábban már nagy sikerrel alkalmazott vizuális módszer, mivel továbbra is hiszünk abban, hogy 1 kép többet mond 1000 szónál. Kihasználva a virtuális tér előnyeit online nyelvtanfolyamunkkal messze túlmutatunk a nyomtatott könyv határain, ezért a klasszikus szókincsfejlesztő és nyelvtani egységek mellett autentikus párbeszédekkel, élőnyelvi hanganyagokkal, dinamikus szintfelmérő tesztekkel és több mint 200 interaktív gyakorlattal támogatjuk a kezdő nyelvtanulók (A1) fejlődését.

Ezt tartalmazza az online tananyag:

 • 18 nyelvi modul
 • Közel 1.000 új angol szó
 • Több mint 200 kreatív interaktív gyakorlat
 • 18 élőnyelvi párbeszéd
 • 2 tudásfelmérő és 1 záróteszt
 • Memorizálást támogató színrendszer
 • Prezentációs nyelvtani egységek
 • Kulturális érdekességek Nagy-Britanniáról
 • 1 éves hozzáférés

Tetszik? Szeretnél az A2-es nyelvi szintre eljutni? Ne habozz tovább!

Ha szeretnéd jobban megismerni PONS Angol Nyelvtanfolyam Online kiadványunkat, fel tudsz iratkozni ingyenes hírlevélsorozatunkra, ahol bemutatjuk neked a legfontosabb feladattípusokat és megismerheted, milyen a nyelvtanulás legújabb formája! Mindenképpen érdemes feliratkozni, mivel ezzel egy kedvezményre jogosító kuponnal is gazdagodsz! Próbáld ki most! 

 

Hogy működik az online nyelvtanfolyam?

1. Rendeld meg a PONS Angol Nyelvtanfolyamot!  Kosárba

2. A megrendelés bankkártyás kifizetése után maximum 15 perccel egy e-mailben elküldjük a belépéshez szükséges adatokat a raabeklettonline.hu oldalhoz, a tananyagot itt éred el. Ha korábban már regisztráltál, csak lépj be és kattints a kurzus indítására. 

 • Figyelem: banki átutalással történő fizetés esetén ez a folyamat 1-2 munkanapot igényel. 
 • FONTOS! A tananyagot nem a PONS oldalán keresztül, hanem a raabeklettonline.hu oldalon az e-mailben küldött belépési adatokkal éred el.

Paraméterek

Brand: PONS
Nyelvi szint: Kezdőknek, újrakezdőknek
Kiadás éve 2022
Nyelv Angol
Termékcsoport PONS önálló nyelvtanulás
Termékjelleg Online nyelvtanulás
Terjedelem 18 modul

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Mintafeladatok + Tartalom

Mintafeladatok:

Modulok (tartalom):