Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

PONS Angol Nyelvtanfolyam Online

19.990 Ft
Menny.:db

Online angol nyelvtanfolyam a PONS nyelvkönyvmárka vizuális módszertanával. Több, mint 200 interaktív gyakorlat, 1000 új angol szó, színes képek, angol nyelvtani tesztek és élőnyelvi hanganyagok, mindez digitális formában. Fedezd fel az angol nyelvtanulás legújabb formáját!

Online angol tanfolyam 1 éves hozzáféréssel.

Már napi 5 perc angollal is gyors és látványos fejlődést érhetsz el.

Nem értékelt
Cikkszám: SZOL00765
Gyártó: PONS
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Angol nyelvtanfolyam online érdekel? A PONS nyelvkönyvmárka védjegyének számító „Nyelvek könnyedén”-mottót új dimenzióba helyeztük, ezért az online angol nyelvtanulás irányába indultunk el. A frissen piacra dobott PONS Angol Nyelvtanfolyam Online alapja a korábban már nagy sikerrel alkalmazott vizuális PONS módszer, mivel továbbra is hiszünk abban, hogy 1 kép többet mond 1000 szónál. Kihasználva a virtuális tér előnyeit online angol nyelvtanfolyamunkkal messze túlmutatunk a nyomtatott könyv határain, ezért a klasszikus szókincsfejlesztő és nyelvtani egységek mellett autentikus párbeszédekkel, élőnyelvi angol hanganyagokkal, dinamikus szintfelmérő tesztekkel és több mint 200 angol interaktív gyakorlattal támogatjuk a kezdő angol nyelvtanulók (A1) fejlődését.

Ezt tartalmazza az online angol tananyag:

  • 18 nyelvi modul
  • Közel 1.000 új angol szó
  • Több mint 200 kreatív interaktív gyakorlat
  • 18 élőnyelvi angol párbeszéd
  • 2 tudásfelmérő és 1 záróteszt
  • Memorizálást támogató színrendszer
  • Prezentációs nyelvtani egységek
  • Kulturális érdekességek Nagy-Britanniáról
  • 1 éves hozzáférés az online angol tanfolyamhoz

Tetszik? Szeretnél angolból az A2-es nyelvi szintre eljutni? Szeretnéd magabiztosan elsajátítani az angol nyelvtant? Ne habozz tovább! Angolozz velünk online!

Ha szeretnéd jobban megismerni PONS Angol Nyelvtanfolyam Online termékünket, fel tudsz iratkozni ingyenes hírlevélsorozatunkra, ahol bemutatjuk neked a legfontosabb feladattípusokat és megismerheted, milyen az angol nyelvtanulás legújabb formája! Mindenképpen érdemes feliratkozni, mivel ezzel egy kedvezményre jogosító kuponnal is gazdagodsz! Érdekel az angol nyelvtanfolyam online? Próbáld ki most!

 

Hogy működik az online angol nyelvtanfolyam?

1. Rendeld meg a PONS Angol Nyelvtanfolyamot!  Kosárba

2. A megrendelés bankkártyás kifizetése után maximum 15 perccel egy e-mailben elküldjük a belépéshez szükséges adatokat a raabeklettonline.hu oldalhoz, az online nyelvtanfolyamot itt éred el. Ha korábban már regisztráltál, csak lépj be és kattints a kurzus indítására. 

3. Az online tananyagot a megvásárlástól számított 1 évig éred el! 

Figyelem: banki átutalással történő fizetés esetén ez a folyamat 1-2 munkanapot igényel. 

  • FONTOS! Az online angol nyelvtanfolyamot nem a PONS oldalán keresztül, hanem a raabeklettonline.hu oldalon az e-mailben küldött belépési adatokkal éred el.

Paraméterek

Brand: PONS
Nyelvi szint: Kezdőknek, újrakezdőknek
Kiadás éve 2022
Nyelv Angol
Termékcsoport PONS önálló nyelvtanulás
Termékjelleg Online nyelvtanulás
Terjedelem 18 modul

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Mintafeladatok + Tartalom

Mintafeladatok:

Modulok (tartalom):