Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

PONS Képes nyelvtan Angol

5.990 Ft
Érdekel más is? Jelöld be azokat, amiket még a kosárba szeretnél tenni!
Menny.:db
PONS Képes nyelvtan – Angol, a kezdőtől (A1) a haladó (B2) nyelvtanulókig
Nem értékelt
Cikkszám: 9786155328428
Gyártó: PONS
Várható szállítás: 2022. december 14.

Leírás

A PONS Képes nyelvtan – Angol az új, vizuális PONS-módszernek köszönhetően nem kevesebbet vállal: forradalmat a nyelvtan tanulásában!

Az innovatív koncepciót magáénak tudó, rendkívül impulzív, kevesebb szöveggel és annál több színes képpel tanító nyelvkönyv elsődleges feladata, hogy áttekinthető, egyszerű szerkezetével, látványos megoldásaival minél könnyebbé, hatékonyabbá, s ami talán a legfontosabb: élvezetessé és érthetővé tegye a nyelvtant.    

Nem csak a képek, de a képletek, ábrák és a színek is támogatják a megértési folyamatot, összjátékuk megkönnyíti a memorizálást. Ebből az alapelvből kiindulva a könyvben komplex nyelvtani jelenségek válnak áttekinthetővé és az ábrázolás eszközével közelivé. Minden fejezetet tartalmára kép hangol rá. Minden fejezetet egy-egy szín jelképez, amelyet következetesen, az adott fejezeten belül is végig is megtalálhatunk, így a szín alapján önmagában felismerhetővé válik az adott nyelvtani jelenség is.      

Paraméterek

Brand: PONS
Nyelvi szint: Átfogó kiadványok: kezdőknek és haladóknak
Kiadás éve 2016
Sorozat Képes nyelvtan
Súly 707 g
Nyelv Angol
Nyelvi Szint A1, A2, B1, B2
Termékcsoport Készségfejlesztő
Termékjelleg Nyelvtan
Sorozat PONS Képes nyelvtan

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!

Lapozz bele!