Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Szereted a „skandináv krimi-érzést”?

Szereted a „skandináv krimi-érzést”?
Két új krimikötetünket akkor neked találták ki!

Amikor Erica bemegy a part menti kis házba, hogy meglátogassa barátnőjét, akit azonban a kádban jégbe fagyva, holtan talál meg… tehát olvasod, és szereted ezeket a sajátos környezetbe helyezett, realisztikus ábrázolással fűszerezett történeteket? Élvezed a borzongást, megpróbálod te is kibogozni a szálakat? És szeretnéd közben a nyelvtudásodat is fejleszteni? Ha igen, akkor neked ajánljuk két legújabb kriminket. Már a borítók is dermesztőek!

A Gestern am Rhein rövid történeteivel a német nyelv tanulását izgalmas és szórakoztató élménnyé varázsolhatod! A nyelvezetük éppen megfelel az A1–A2 tudásszintednek, könnyen érthetőek, de újdonságokat is felfedezhetsz majd. A nehezebb szavakat minden oldal alján megtalálod a lábjegyzetben. A könyv végén található szószedetben ábécérendben is utánanézhetsz minden szónak. A legszuperebb pedig az, hogy a gyakorlást az összes történet letölthető német nyelvű hanganyaga segíti.

PONS Gestern am Rhein - Skandináv krimi érzés németül - Kulturális érdekességek

Hallgasd csak meg, hogyan bonyolódik az egyszerű haláleset Münsterben, a kerékpárosok fővárosában!

PONS Gestern am Rhein - Skandináv krimi érzés németül - Kattints a hanganyag lejátszásáért!

(Kattints a gombra a lejátszásért!)

PONS Gestern am Rhein - Skandináv krimi érzés németül - Bűnügyi történetek

A francia nyelvű Le dernier verre krimi hanganyagába belehallgatva ráérzünk arra az érzelmi szálra, hogy miért is választják olyan sokan a francia nyelvet. Egyszerűen gyönyörű a hangzása!

PONS Gestern am Rhein - Skandináv krimi érzés németül - Kattints a hanganyag lejátszásáért!

(Kattints a gombra a lejátszásért!)

A dallamosan búgó férfihang éppen egy rejtélyes eltűnés történetét indítja el, valahol a Loire mentén, hamisítatlan francia tájban, szőlődombok, borpincék között…

A nyelvgyakorlás mellett a könyv nagy előnye ugyanis, hogy a krimik Franciaország különböző területein játszódnak. A sztorikon keresztül minden alkalommal bepillanthatsz az ország egy-egy különleges szegletébe, legyen az a pasztellhercegek városa, Toulouse; az ősember fali rajzait őrző Lascaux-i barlang vagy Auvers-sur-Oise, ahol van Gogh az utolsó hónapjait töltötte. Tudtad, hogy itt az impresszionista kiállítás mellett abszint múzeuma is van?!

PONS Le dernier verre - Skandináv krimi érzés franciául - Franicaország térkép

A krimik szerelmese vagy? Ismerd meg új történeteinket most németül és franciául!

Tartalomhoz tartozó címkék: francia krimi német