Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Hogyan lehet gyorsan magabiztos üzleti nyelvtudásod?

Hogyan lehet gyorsan magabiztos üzleti nyelvtudásod?
Használnod kellene a nyelvet a munkádban, de csak kínlódsz vele? Elkeseredni semmi okod nincs, van megoldás!

Használnod kellene a nyelvet a munkádban, de csak kínlódsz vele? Az üzleti nyelv elsajátítása bonyolult folyamat, legyen szó bármelyik idegen nyelvről. Egy-egy hivatalos levél pontos megfogalmazása, de az egyszerűbb kollegális e-mail is feladhatja a leckét a legtöbb embernek. Elkeseredni semmi okod nincs, van megoldás!  

Fókuszban a gyakorlati tudás

A számtalan speciális szófordulat, kifejezés, megszólítások és a népszerű rövidítések világában segít hatékonyan tájékozódni a PONS Irodai kommunikáció könyv.   Megtalálod benne a modern gondolkodású, a 21. századi irodai kommunikáció világának trendszerű összefoglalását, melynek fókuszában a gyakorlati tudás áll! több mint 800 szituáció a legkülönfélébb irodai és üzleti helyzetek hatékony megoldására.    

Hogyan lehet gyorsan magabiztos üzleti nyelvtudásod? - PONS Irodai kommunikáció Angol és Német

Mintalevelek 

  A szobafoglalástól kezdve a bank intézményével folytatott kommunikációig és ügyintézésig számos típusú levéllel találkozhatunk a kiadványban. Az ezekben a szituációkban alkalmazható hasznos szavakat és kifejezéseket természetesen mindig feltüntetjük az adott fejezetben, így gond nélkül ellenőrizhetjük magunkat, szabadidőnkben pedig vissza-visszatérhetünk a számunkra nehezebben megjegyezhető témákhoz.  

 PONS Irodai kommunikáció Angol - Mintalevelek

Gyakorlatok 

A feladatoknál 3-3 lehetőséget ad meg a könyv, ezek közül kell kiválasztanunk, hogy melyiket alkalmaznánk éles szituációkban. Talán bele sem gondolunk, hogy mekkora különbségek léteznek elköszönés és elköszönés között. Ezek a gyakorlatok azonban felhívják a figyelmünket az ilyen apróságokra is, így sok gyakorlás árán elsajátíthatjuk a professzionális üzleti levelezés alapjait.  

 PONS Irodai kommunikáció Angol - Gyakorlatok

Speciális kifejezések 

A reklamációkezelést tartalmazó fejezet például könnyen lehet az ügyfélszolgálaton dolgozók leggyakrabban forgatott könyvrészlete, hiszen olyan hasznos kifejezéseket és komplett szövegeket tartalmaz, melyeket egy az egyben használhatunk. 

 PONS Irodai kommunikáció Angol - Speciális kifejezések

A könyvet ajánljuk mindenkinek, aki most keres állást (és nem csak azért, mert önéletrajzmintákat is tartalmaz), és szeretné felfrissíteni passzív nyelvtudását, hogy felkészülten érkezhessen egy állásinterjúra. Szintén nagyon hasznos az üzleti nyelvvizsga előtt állóknak, akiknek kiváló felkészülést biztosít ez a kötet. Azok is megelégedéssel vehetik a kezükbe, akik stabil munkahellyel rendelkeznek, és egészen egyszerűen csak szeretnék tovább képezni magukat, hogy egy megbeszélésre, telefonkonferenciára választékosabban készülhessenek.  

Üzleti kommunikáció könnyedén!

Tedd meg az első lépést a mindennapi sikerek felé!

Tartalomhoz tartozó címkék: angol német szókincs