Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Kávé Rómában? Naná, de előtte megtanulom olaszul kérni!

PONS Online Nyelvtanfolyam Olasz

Egy nyelvtudást vizsgáló kutatás becslései szerint 500 szó elég a boldoguláshoz, 1000-2000 szóval pedig már érdemibb beszélgetést is folytathatunk idegen nyelven. Olaszul is? Persze, hiszen a PONS modern online nyelvtanfolyamán a szókártyáktól kezdve az élőnyelvi párbeszédeken át az interaktív gyakorlatokig mindenben részt veszel, amivel észrevétlenül is olyanná válhatsz, mint egy vérbeli olasz.

Izgalmasan hangzik? Fedezd fel velünk a nyelvtanulás legújabb formáját!

PONS Olasz Nyelvtanfolyam Online

A néhány éve még óriási hangsúlyt kapó fordításos módszer lassan már a múlté. Miért írom ezt? Azért, mert ez a technika a szókincs körülményes rögzítését tartotta kiemelten fontosnak. És persze főként azért, mert a tanuláshoz magas irodalmi szövegeket kaptunk a tanárainktól, amelyek rém unalmasak voltak. Emlékszel? Költői a kérdésem, de vajon ki tanít manapság Boccaccio Dekameronján keresztül olaszt a kezdő nyelvtanulóknak?

A mai fiatalok kommunikálni akarnak, nem száraz szabályokat magolni

Felismertük, hogy a nyelvtanulók a klasszikus antik olasz olvasmányok után megunják a száraz módszertani folyamatokat. A netfókuszú, mindig online világban szocializálódó arcok sokkal nagyobb mértékben különböznek az előttük járó generációktól, mint néhány évtizede. A fiatalok kommunikálni akarnak, nem száraz szabályokat biflázni. Ja, és kávét rendelni egy római kávézóban. Persze úgy, minta olasz őslakosok lennének. És tudod miért? Mert ez most a menő.

A PONS-nál a modern nyelvtanulást tűztük ki célul

Olyan online nyelvtanfolyamot fejlesztettünk, amit mi magunk is örömmel használunk. A végtelen virtuális tér előnyeit kihasználva a PONS Olasz Nyelvtanfolyam Online kurzusunkkal messze túlmutatunk egy klasszikus könyv fizikai határain.

A jól megszokott nyelvtani egységek és szókincs mellett ugyanis

  • hiteles, életszerű párbeszédekkel,
  • natív élőnyelvi hanganyagokkal,
  • tömör szintfelmérő tesztekkel, és
  • több mint 200 interaktív gyakorlattal

támogatjuk a kezdő olasz nyelvtanulók fejlődését.

Tanulsz, memorizálsz, visszajelzést kapsz. Azért fejlesztettük így, mert a vizuális tartalmakat agyunk könnyebben és energiatakarékosabban tudja befogadni. Szeretünk feedbackeket kapni, építkezni belőlük, ezért eredményesebb a tanulás. Ha pedig meg szeretnéd tudni, hogy hogy állsz az olasz nyelvtannal TÖLTSD KI tesztünket!

Te is egy olasz kávézóba vágysz? Célod az A2-es olasz nyelvi szint elérése? Kattanj rá velünk az online olaszozásra!

 

Forrás: Fluentu: The Numbers Game: How Many Words Do I Need to Know to Be Fluent in a Foreign Language?

Tartalomhoz tartozó címkék: nyelvtanfolyam olasz online