Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

VIGYÁZZ, KÉSZ, KRIMI! – Kétnyelvű kalandok kicsiknek és nagyoknak!

VIGYÁZZ, KÉSZ, KRIMI! – Kétnyelvű kalandok kicsiknek és nagyoknak!

Mi sem lehet izgalmasabb a 10–14 éves lányoknak és fiúknak, mint új helyszínekre megérkezni, és rejtélyes kalandokba keveredni, mindezt pedig úgy is megtehetik, hogy közben észrevétlenül betekintést nyernek az angol nyelv rejtelmeibe. Új sorozatunk nekik szól!

Gyertek, szálljatok be Britta mellé a repülőbe, és kísérjétek el őt Angliába a rokonaihoz. A szünidei nyaralását tervező lánynak már a repülőn feltűnik egy fura viselkedésű, kékruhás nő, akiről kiderül, hogy ugyanoda tart Londonban, mint ő. Brittának egyre gyanúsabbak lesznek a körülmények, ezért unokatestvérével, Chrisszel nyomozni kezdenek...

Holiday Job: Detective!Történetük magyarul kezdődik. A Holiday Job: Detective! kétnyelvű olvasmányban először csak néhány angol szó lopakodik észrevétlenül a mondatokba, majd a párbeszédekbe rejtve jelenik meg egy-egy angol válaszmondat. Gyerekeink az eseményeket magyarul, a párbeszédeket angolul követhetik, a sztori azonban annyira izgalmas és magával ragadó, hogy a végén észre sem veszik, hogy magyarul vagy angolul olvastak. Nem mellesleg arra is rájönnek, hogy az angol nyelv nem is olyan nehéz!

 

 

 

Miért kétnyelvű? Mit jelent az, hogy kétnyelvű? Kell-e segítség az olvasásához?

Ilyen és ehhez hasonló kérdések merülhetnek fel a szülőben, amikor támogatná gyermeke nyelvtanulását. Vajon jól választ-e? Ha tizenéves gyermeked számára keresel az önálló nyelvtanuláshoz lebilincselően érdekfeszítő olvasmányt, akkor sorozatunk mellett mindenképpen jól döntesz. Olvasmányaink főhősei olyan gyerekek, akik valamilyen okból rákényszerülnek az angol nyelv használatára, ennek során sok mindent tanulnak, de nehézségekkel is meg kell küzdeniük.

Az életkornak megfelelő, izgalmas cselekményt – a főszereplők szemszögéből – magyarul meséljük el. Ha azonban a szereplők angol gyerekekkel beszélgetnek, természetesen angolul kell megszólalniuk. A párbeszédek ezért angolul folynak. A kétnyelvűséggel a gyermekedet a saját szintjén avatjuk be az olvasásba. A sikerélmények növelik a motivációját, és így az új szavak és szófordulatok tanulása is sokkal könnyebb lesz. Az olvasásban sem lesz fennakadás, a szövegben ugyanis kiemeltük a legfontosabb angol szavakat és kifejezéseket, ezek fordítása pedig az oldal alján található.

Ezekről az érvekről a gyermeked persze mit sem tud. Ő egyszerűen csak élvezi az olvasmányt!

PONS Summer Camp MysteryAbban is biztosak vagyunk, hogy ha kiolvasta az első kötetet, azonnal nekikezd a másodiknak is. Hiszen a Summer Camp Mystery hasonlóan izgalmas kalandokra hív…

Gyertek, szálljatok be Janina és Moritz mellé a buszba, és kísérjétek el őket Angliába, egy erdő közepén lévő sátortáborba, ahol az első naptól kezdve rejtélyes módon eltűnnek a gyerekek éréktárgyai… Janina és Moritz nyomozni kezd.

 

 

 

Lépj be a kalandok világába a Holiday Job: Detective! könyvünkkel

 és folytasd az izgalmas történetet és az angol tanulást
a
Summer Camp Mystery kötetünkkel!