Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

Brutálisan hatékony német nyelvtanulási módszerek kezdőknek

Brutálisan hatékony német nyelvtanulási módszerek kezdőknek
Az tapasztalatok azt mutatják, hogy csak a legritkább esetben sikerül az erőforrásainkat ügyesen beosztaniMit tegyél, hogy a kezdeti eltökéltség megmaradjon és gyorsan sikereket is érj el?

Ha nekivágsz a nyelvtanulásnak és kellően motivált, továbbá eltökélt vagy, akkor az első lépést megtetted a siker felé!  Az tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy csak a legritkább esetben sikerül az erőforrásainkat ügyesen beosztaniMit tegyél, hogy a kezdeti eltökéltség megmaradjon és gyorsan sikereket is érj el?

 
Van egy jó hírünk, sokkal rövidebb idő alatt elérheted a célodat mint gondolnád, csak megfelelő tananyagot kell választanod!
 

Nyelvtan egyszerűen

PONS Nyelvtan sikerkönyvei alap- és középfokon segítenek abban, hogy önállóan, átlátható, praktikus, és szemléletes módon sajátítsd el a nyelvtani tudnivalókat. Ezek a strukturált nyelvtankönyvek természetesen kiválóan alkalmasak a nyelvvizsgára való felkészülésre, és az egyes nyelvtani témakörök rendszerezésére is.

 

Szórakoztató szótanulás szótár nélkül

A PONS-szókártyák legnagyobb előnye, hogy hatékonyan a lényegre irányítják a figyelmedet és kötetlenül tanulhatsz velük, ami igazi kincs a mai loholó világunkban.

Ha többször érezted, hogy hiába töltesz időt vele, a szavak egyszerűen nem ragadnak meg, akkor jó ha tudod, hogy

Elég napi 10 perc a széles szókincsért

A PONS Szókártyákat praktikus kis méretüknek köszönhetően vihetjük magunkkal a táskánkban vagy akár a zsebünkben, így tanulhatjuk őket…

  • a reggeli kávénk fogyasztása közben;
  • utazáskor a buszon, vonaton, metrón;
  • elalvás előtt az ágyunkban.

Bővítsd a szókincsed gyorsan és hatékonyan:

                  

Nyelvtanfolyamok önálló nyelvtanuláshoz

A megfelelő könyvvel ma már otthon, tanár nélkül is elsajátíthatsz szinte bármilyen idegen nyelvet.

A PONS Nyelvtanfolyamok segítségével  lépésről lépésre, fejezetről fejezetre jön meg a kedved a nyelvtanuláshoz. A párbeszédek vagy történetek segítségével könnyebben rögzülnek az eddig ismeretlen, új szavak. A nyelvtant lépésről lépésre, könnyen érthető magyarázatok révén tanulhatod meg. Jól hangzik?

A könyvben szereplő írásos feladatok, és a hanganyagban lévő beszédgyakorlatok hatékonyan segítenek megszilárdítani szókincsed és nyelvtani ismereteidet.

Tanulj könnyedén németül önállóan a Pons nyelvtanfolyamaival!