Weboldalunk cookie-kat használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információ a Cookie tájékoztatóban.

A legszórakoztatóbb és legszínesebb nyelvkönyv olaszimádóknak

A legszórakoztatóbb és legszínesebb nyelvkönyv olaszimádóknak
Szeretnél olaszul tanulni, de időhiánnyal küzdesz? Alakítsd az időbeosztásod a Te szabályaid szerint és tanulj szórakozva.  A világon a leghatékonyabb és legegyszerűbb módszert mutatjuk be neked.

Szeretnél olaszul tanulni, de időhiánnyal küzdesz? Alakítsd az időbeosztásod a Te szabályaid szerint és tanulj szórakozva. A világon a leghatékonyabb és legegyszerűbb módszert mutatjuk be neked.

Szórakoztató nyelvtan

A PONS Képes nyelvtan Olasz  az új, vizuális PONS-módszernek köszönhetően nem kevesebbet vállal: forradalmat a nyelvtan tanulásában!

Az innovatív koncepciót magáénak tudó, rendkívül impulzív, kevesebb szöveggel és annál több színes képpel tanító nyelvkönyv elsődleges feladata, hogy áttekinthető, egyszerű szerkezetével, látványos megoldásaival minél könnyebbé, hatékonyabbá, s ami talán a legfontosabb: élvezetessé és érthetővé tegye a nyelvtant.

Nem csak a képek, de az ábrák és a színek is támogatják a megértési folyamatot, összjátékuk megkönnyíti a memorizálást. Ebből az alapelvből kiindulva a könyvben komplex nyelvtani jelenségek válnak áttekinthetővé és az ábrázolás eszközével közelivé. Minden fejezet tartalmára kép hangol rá. Minden fejezetet egy-egy szín jelképez, melyet következetesen, az adott fejezeten belül is végig is megtalálhatunk, így a szín alapján önmagában felismerhetővé válik az adott nyelvtani jelenség is.

PONS Képes nyelvtan Olasz

Tartalomhoz tartozó címkék: szókincs tanulás